Nyåpnet Nettbutikk

Vi har fått åpnet nettbutikk etter lang tids planlegging og ser spente på tiden fremover!

Idag er vi to som har oppnådd et av våre største målsetninger de siste par årene. Idag har vi lansert nettbutikk som skal selge produkter vi brenner for å levere. I lang tid har vi vært del av et stadig voksende spillmiljø i Norge. Vi har ledd, fortvilt, jublet og kost oss sammen med mange herlige mennesker man finner i det fantastiske spillmiljøet Norge har. Vi ser med spenning hvordan stadig flere folk i Norge får øynene opp for hvor mye spill har å gi oss. Ikke minst gleder vi oss til å kunne tilby dere produkter relatert til alle de spillene som står sterkt i oss. Det glasset i skapet ingen andre kan ta fordi det har dine favoritt karakterer på seg, puta i sofaen som er gjevest å få bruke, t-skjorta du så stolt kommer med som representerer det spillet du liker så godt og den figuren som er så kul at du nesten ikke tørr leke med den i frykt for at den skal få riper og merker.

Vi tror at spill har gitt mange utrolige opplevelser til spillere og vi vet hvor mye det betyr for oss i miljøet at spillene er som de er. Vi kjenner følelsen av stolthet over å være spillere, være en del av miljøet og være representanter for en fantastisk gruppe mennesker. I tiden fremover skal det bli spennende å tilby et voksende sortiment av produkter som har en like kjær plass i oss som spillene de er fra. Det er i spenning og sommerfugler i magen vi ser på utvikling og planlegging av fremtiden til butikken. Vi har lenge ønsket å gjøre veien til spillrelaterte produkter kortere og enklere for oss i Norge. Det har vært mange handleturer på utenlandske nettsider etterfulgt av ukevis med venting på den dagen hentelappen endelig dumper ned i postkassa. Vi ønsker å spare dere for alt dette og gi dere en god og enkel vei til å få dine favoritter hjem.

Vi vil takke alle som tar turen innom vår nettbutikk og håper på å kunne bli en del av de gode opplevelsene spill kommer til å gi og allerede har gitt dere. Da vi i tiden fremover kommer til å tilby stadig nye ting anbefaler vi dere å sjekke innom med jevne mellomrom. Kanskje det neste produktet vi tar inn er akkurat det du har sett etter i lang tid?